Bacinol 3

Een logisch vervolg op het zo succesvolle BACINOL 2, is uiteraard:BACINOL 3. Het verschil? BACINOL 3 biedt vooral ruimte aan beginnende ondernemers, en verwelkomt niet alleen de creatieve industrie, maar iedereen die met een goed idee een eigen bedrijf begint.

Neem een kijkje binnen

Kantoor 0.12 oppervlakte: 35 m²

Kluizenaarsbocht 6, 2614 GT Delft

Met eigen parkeerplaatsen voor de deur, internet en ambitieuze collega-ondernemers is Bacinol 3 een ideale en betaalbare werkplek voor startende ondernemers.

Alle ruimtes zijn licht, hebben praktische afmetingen en één of meerdere ramen. De ruimtes hebben lichte, glad afgewerkte muren, systeemplafonds en de vloer is gereed om te stofferen. De ruimte is door middel van een glazen deur met slot af te sluiten. In het gezamenlijke deel is de sanitair- en keukenvoorziening.

Meer informatie

Groot kantoor oppervlakte: 490 m²

Kluizenaarsbocht 6, 2614 GT Delft

Met eigen parkeerplaatsen voor de deur, goed internet en ambitieuze collega-ondernemers is Bacinol 3 het ideale en betaalbare kantoor.

Gelegen aan de Buitenwatersloot, dit ruime, uit twee lagen bestaande kantoor. De ruimte is in 2013 geheel nieuw opgeleverd, inclusief nieuwe voorgevel, voor de huidige huurder. De huidige huurder vertrekt uiterlijk 31 augustus 2018.

Perfecte ruimte met praktische afmetingen, geheel voorzien van airconditioning en luchtbehandeling. De muren zijn licht en glad afgewerkt, de ruimte is voorzien van een systeemplafond en de vloer is voorzien van tapijt. Er is een aparte ‘directiekamer’, meerdere overleg kamers, eigen sanitair- en keukenvoorziening.

Meer informatie

Garagebox oppervlakte: 18 m²

Kluizenaarsbocht 6, 2614 GT Delft

Voor wie een goede plek zoekt om zijn oldtimer te stallen of om overtollig huisraad op te slaan, biedt een garagebox de uitkomst.

Meer informatie